14. julij 2008

Marvin izločen!


Novica je že nekaj dni krožila v obliki govoric, po sporočilu, ki ga je danes zjutraj posredovala Slovenska tiskovna agencija (STA), pa je postala uradna. Marvin je le dan pred koncem glasovanj izločen iz "Ankete sovoditeljica".

Odločitev je uradno potrdil tudi Vekaco team. Marvin je že od vsega začetka tekmoval pogojno, saj se Združeni narodi niso mogli zediniti o tem, ali "Marvin, oblečen v žensko" lahko konkurira v anketi. Naposled pa sta se mednarodna in kraška javnost le odločili, da v žensko oblečeni Marvin ne more stopiti na oder tako pomembnega dogodka kot je koncert za mir.

Baje je za izločitev močno lobiral župan občine Laško, ki naj bi z Marvinom ne gojil najboljših odnosov. Poleg tega pa naj bi Vekacovci ugotovili številne nepravilnosti v glasovanju.

Vekaco team naj bi v kratkem sklical novinarsko konferenco, da bi pojasnil svoje stališče in obrazložil, kako se bo zdaj upošteval izid ankete.

2 komentarja:

Uredništvo pravi ...

Posredujemo še mail, ki smo ga prejeli:

Govorice pravijo, da so v nedeljo na Laškem zasačili Marvina oblečenega v žensko. Fant naj bi se oblekel v žensko "kanotjerco", kot znak da je zmaga na anketi le še formalnost. S tem pa je sprožil jezo in bes organizatorjev koncerta, saj ta njegov spolni transformizem ni bil predviden pred koncertom. Tako smo odprli proceduro nad tem obnašanjem in Marvinu grozi v najboljšem primeru izbris z ankete, v najslabšem pa prepoved pitja alkohola za koncert.
Pričakujemo, da se tudi Vekacovci izrečete o tem grozljivem obnašanju.
Po neuradnih virih se zdi, da je bil Marvin tudi fotografiran v ženski obleki. Zato naprošamo tistega, ki ga je fotografiral, da čimprej pošlje fotografijo na naslov pace.mir@gmail.com ali direktno na Vekacov mail.

Podpisani, besni organizatorji Koncerta za mir

Jaša pravi ...

uni muj boksr je sz zambije...;-)