15. julij 2008

Ne bodimo resni



Naše zeloooooo pomembne teme so očitno prevzele bralstvo. Po mailu organizaorjev koncerta za mir (glej komentar k prejšnjemu postu), nam je pisal še zvesti bralec Igor V, ki skuša na vse načine vključit v Vekacovo olimpijsko ekipo iranskega dvigovalca uteži (kar smo dobili od Igorja, objavljamo v prvem komentarju k temu postu).

Igor, ne vemo še, če bo tvoj predlog prodrl. Zaenkrat imamo le kamboškega tekača in se vneto pogovarjamo z boksarjem iz Namibije, ki ga je predlagal Jaša. (Mi bi ga že najeli in smo mu poslali msg, ma baje je poštarko gazelo med potjo do njega pojedel lev, tku da bo treba še malo počakat za uradno potrditev).

Smo pa prišli celo do te točke, da nas nekateri jemljejo preveč resno. Ena punca nam je pisala mail, da so ji v knjižnici (!) svetovali naš blog, potem ko je iskala informacije za vpis na univerzo. Smo ji odgovorili zelo iskreno: smo eksperti v proizvodnji monad in kacad, ma resnih stvari od nas - lepo prosim - ne pričakovat :-)

1 komentar:

Uredništvo pravi ...

Rezazadeh to compete in Olympics: IWF
Tehran Times Sports Desk

TEHRAN -- The Director of Iran's Weightlifting Federation has dismissed Friday the speculations over Iranian Hercules Hossein Rezazadeh's absence in the 2008 Beijing Olympics.

"Without a doubt, Rezazadeh will participate in the Olympics. He is in shape now and set to win his third Olympic gold medal in Beijing," said Bahram Afsharzadeh.

The Iranian Hercules has not participated in any competition after the 2006 Asian Games which was held in Doha, Qatar.

Rezazadeh has already won two gold medals in Sydney 2000 and Athens 2004